Hoeveel kost een animatie?

Swörl maakt offertes op maat van je project, op basis van een goed gesprek. Maar we vertellen graag hoe prijzen berekend worden.

Een project omvat meestal samenwerking aan een script, het kiezen van een voice-over stem in één taal, een design-voorstel en animatie van 60 à 90 seconden. Offertes kunnen er ongeveer zo uitzien:

Small

Budgetvriendelijke animaties gebruiken een mix van designs, iconen en typografie. Swörl beschikt over een uitgebreide verzameling grafische ontwerpen, die snel gepersonaliseerd worden op maat van jouw huisstijl.

Ideaal voor animaties van concepten of ideeën, zoals de optimalisatie van je IT-infrastructuur. Maar ook perfect om te animeren hoe een website werkt, of hoe je een nieuwe app scherm voor scherm gebruikt.

richtprijs: 3000 à 4000€

Medium

Animaties met figuurtjes in uitgewerkte ruimtes tonen hoe mensen een product of dienst ervaren, of ze er gelukkig van worden, wat hun frustreert aan de oude manier van werken. De kijker voelt sterker mee met het verhaal, omdat de situaties herkenbaar zijn.

Figuurtjes zijn iets complexer om te animeren dan iconen en typografie. Een figuurtje heeft snel meer dan 20 bewegende onderdelen. Een grafisch voorstel kan verschillende types van personages bevatten, in verschillende stijlen.

richtprijs: 4000 à 5000€

Large

Een uitgebreid project is helemaal aangepast aan jouw wensen. Het kan bijvoorbeeld wat langer duren, we maken verschillende taalversies of montages voor verschillende doelgroepen. 3D Animaties kunnen je product of proces overzichtelijk maken.

We kunnen ook een unieke grafische stijl ontwikkelen, die je kan gebruiken als basis voor je visuele communicatie. Zo werk je met opvallende illustraties op maat van je bedrijf voor presentaties, social updates of zelfs een beursstand.

richtprijs: 5000 à 8500€

Welk verhaal

kunnen we voor jou vertellen?

Gratis offerte aanvragen

Welk verhaal

kunnen we voor jou vertellen?

Gratis offerte aanvragen