Hoeveel kost een animatie?

Swörl maakt offertes op maat van je project, op basis van een goed gesprek. Maar we vertellen graag hoe prijzen berekend worden.

Een project omvat meestal samenwerking aan een script, het kiezen van een voice-over stem in één taal, een design-voorstel en animatie van ongeveer 90 seconden. Humor is bij elke formule inbegrepen. Naargelang de stijl, kunnen offertes er ongeveer zo uitzien:

Prijzen van animaties

Small

Budgetvriendelijke animaties gebruiken een mix van designs, iconen en typografie. Swörl beschikt over een uitgebreide verzameling grafische ontwerpen, die snel gepersonaliseerd worden op maat van jouw huisstijl.

Ideaal voor animaties van concepten of ideeën, zoals de optimalisatie van je IT-infrastructuur. Maar ook perfect om te animeren hoe een website werkt, of hoe je een nieuwe app scherm voor scherm gebruikt.

Prijzen van animaties

Medium

Animaties met figuurtjes in uitgewerkte ruimtes tonen hoe mensen een product of dienst ervaren, of ze er gelukkig van worden, wat hun frustreert aan de oude manier van werken. De kijker voelt sterker mee met het verhaal, omdat de situaties herkenbaar zijn.

Figuurtjes zijn iets complexer om te animeren dan iconen en typografie. Een grafisch voorstel kan verschillende types van personages bevatten, in verschillende stijlen.

Prijzen van animaties

Large

Bij een uitgebreid project komt meestal meer tekenwerk kijken. Er kan samengewerkt worden met een tekenaar, die illustraties maakt op maat van je project. Misschien gebruiken we een unieke animatietechniek die meer grafische ontwerpen nodig heeft, of een 3D camera gebruikt om extra diepte te tonen.

Deze aanpak vergt een grotere investering, maar garandeert een unieke stijl die past bij je bedrijf of project.

richtprijs: 2000 à 3000€

Voorbeeld van deze aanpak:

richtprijs3500 à 5000€

Voorbeeld van deze aanpak:

richtprijs5000 à 8000€

Voorbeeld van deze aanpak:

Welk verhaal

kunnen we voor jou vertellen?

Gratis offerte aanvragen